3 Ekim 2018 Çarşamba

Bilsem Deneme Sınavı 2018-2019


Bilim Sanat Merkezlerine Öğrenci seçmek amacıyla yapılan Bilsem sınavlarına, hazırlık niteliğindeki Bilsem Deneme sınavlarına devam ediyoruz.

Ne yazık ki piyasada insanların ücretsiz olarak ulaşabileceği kaynaklar sınırlı, biz de bu açığı kapatmak maksadıyla 2014 yılından beri bilsem denemeleri hazırlıyoruz. Denemelerimizin yanı sıra ücretsiz Android uygulama, ücretsiz konu anlatımları, ücretsiz online bilsem canlı dersleri düzenliyoruz.

Temel felsefemiz herşeyin para olduğu bu dünyada ücretsiz de bir şeylerin yapılabileceğini göstermektir. Ücretsiz olarak yapmış olduğumuz bir çok hizmetin yanı sıra ücretli kaynaklar da hazırlıyoruz. Ne yazık ki vermiş olduğumuz emeklerin bir kısmının telafisi için bazı çalışmaları da ücretli yapmak zorunda kalıyoruz. Ama şunu iyi bilmeniz gerekiyor ki Bilsem Sınavlarına Hazırlık Amacıyla kurulmuş hiçbir özel sektör kuruluşu bizim ücretsiz hizmetlerimizin yanına bile yaklaşamaz. Bize bu yolda destek olduğunuz için sizlere teşekkür ediyor ve desteklerinizin katlanarak devam etmesini temenni ediyorum. Faydalı olması umuduyla...Başarılar...

Süre ayarlı Bilsem Deneme Sınavı 2018-2019 indirmek için TIKLAYINIZ…


Deneme Sınavının Cevap anahtarı bu sitede ve  Facebook Sayfamızıda yayınlanacaktır. Sitemizi ve facebook sayfamızı takip etmeye devam edin.


Ücretsiz Android Bilsem Uygulaması


Bilsem Android Uygulama Talebi


Android tablet ve telefonlarda çalışabilen bilsem sınavlarına hazırlık niteliğinde uygulama talebinde bulunmak için bizimle iletişime geçin.
İletişim Numarası: 0553 059 1878

Bilsem Deneme Seti


Bilgisayar ortamında gerçek sınava uygun formatta hazırlanmış, süre ayarlı deneme talebinde bulunmak istiyorsanız Bizleri Arayın…
İletişim Numarası: 0553 059 1878

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder