20 Mart 2017 Pazartesi

Bilsem: Bireysel Değerlendirme Aşamasında ASİS Kullanılacak mı?


2016-2017 eğitim öğretim yılında, 4-12 yaş aralığındaki özel yetenekli ve özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin tanılamasında kullanılması hedeflenen ASİS Zeka Ölçeği, bu sene yapılacak olan Bilsem seçmelerinde kullanılacak mı?

Milli Eğitim Bakanlığının 2017 yılı Bilsem seçmelerinde hangi zeka ölçeğini kullanacağına ilişkin belirsizlik devam etmektedir.

ASİS'in Bilsem seçmelerinde kullanılmasının önündeki en büyük engel "Uygulayıcı Eğitimlerinin" tamamlanmamış olmasıydı. Geçen hafta Rehberlik ve Araştırma Merkezlerine gelen yazı, "acaba bu seneki seçmelerde ASİS mi kullanılacak" düşüncesini ön plana çıkardı.

Rehberlik ve Araştırma Merkezlerine gelen yazıda "Uygulayıcı Eğitimi" için uygulayıcı adaylarının isimleri istendi. Eğer ASİS "Uygulayıcı Eğitimi" Mayıs ayına kadar tamamlanırsa bu testin Bilsem bireysel değerlendirme aşamasında kullanılma ihtimali bir hayli artacaktır.

Konuyu yakından takip ediyoruz. En ufak bir gelişme olduğunda sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizleri takip etmeye devam edin.

Bilsem Sınavlarına Hazırlık Seti 

Her deneme 25 sorudan oluşmaktadır.

Toplamda 500 sorudan oluşan 20 adet deneme seti hazırlanmıştır.

Denemeler Bilgisayar ortamında hazırlanmıştır. 

Denemeler gerçek sınavda olduğu gibi zaman ayarlıdır. Sorularda otomatik geçişler sağlanmaktadır.

Bu denemelere ulaşmak için bizimle iletişime geçin.

İletişim numaramız: 0553 059 1878



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder